Overlijden Reimond Van de Cotte

download

Met grote verslagenheid deelt de raad van bestuur van het Fonds Lucien De Coninck het overlijden mede van de heer Reimond Van de Cotte. Reimond was Ere-inspecteur-adviseur niet-confessionele zedenleer en stichtend lid van het Fonds LDC en penningmeester. Hij werd geboren te Evergem op 26 november 1942 en is overleden te Gent op 2 oktober 2010. Het afscheid van Reimond vindt plaats op vrijdag 8 oktober 2010 om 12u30 in crematorium Westlede, Smalle Heerweg 60, Lochristi. We zijn Reimond en zijn familie erg dankbaar voor alles wat hij belangeloos voor het Fonds verwezenlijkte en zullen hem hard missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s